top of page
Model - keuken 2 laag .jpg

Interieur of keuken in Sint-Gillis-Waas

Zowel de inrichting van uw interieur als die van uw keuken wordt volledig op maat ontworpen en uitgevoerd bij ons in Sint-Gillis-Waas, tegen Sint-Niklaas. Eurosun Keukens & Interieur is een bedrijf dat verder gaat dan enkel het maken van keukens. Wanneer u in onze showroom binnenstapt, begeleidt een interieurarchitect u vanaf het eerste moment met het ontwerp van uw interieur of de inrichting van uw keuken voor uw woning in Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas of omstreken. Zo creëren we samen het geheel waar u van droomt.

Interesse in een keuken op maat?

✔ Ontwerp door interieurarchitect

✔ Eigen atelier

✔ Zowel keukens als interieur

Wij creëren uw interieur en keuken in Sint-Gillis-Waas

Wij gaan een stap verder dan enkel het ontwikkelen van uw keuken op maat. Daarnaast doen we ook interieurprojecten, zoals het inrichten van een modieus bureel of een rustgevende vergaderzaal. Functioneel werken is voor ons stijlvol, multifunctioneel en praktisch werken. Ons bedrijf in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas, ontwikkelt maatwerkprojecten met veel aandacht voor de specifieke wensen van onze opdrachtgever, gaande van een keuken op maat tot de inrichting van uw interieur en kasten op maat. Ook voor grootkeukens bieden we kwaliteitsvolle, praktische realisaties aan. Bij de inrichting van uw keuken of het ontwerp voor uw interieur in Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas of omstreken, ontwerpen we steeds projecten met oog voor de stijl die u wilt en gebruiken we duurzame materialen. Zo zijn we zeker dat zowel u als wij tevreden zijn over het afgeronde resultaat.

Keuken op maat | Eurosun Keukens

Kies voor op maat gemaakt design

Voor zowel uw interieur als de inrichting van uw keuken in Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas of omstreken moet u bij Eurosun Keukens & Interieur zijn. Wij creëren een aparte sfeer en geven uw ontwerp stijl. Hierbij gebruiken we warme, onderhoudsvriendelijke materialen. Alles wordt door onze keukenbouwer gemaakt en daarna bij u gemonteerd. Twijfel dus niet om te kiezen voor kwaliteit en contacteer ons vandaag nog telefonisch via +32 3 770 52 06 of per e-mail naar info@eurosunkeukens.be. Je kan ook steeds het contactformulier invullen.

bottom of page