top of page
Ingebouwde kasten | Eurosun Keukens
Model - keuken 2 laag .jpg

Kasten op maat in Sint-Gillis-Waas

Eurosun Keukens & Interieur werkt ook uw kasten op maat uit in de regio’s in en rondom Sint-Gillis-Waas. Elke woning heeft voldoende opbergruimte nodig en soms vraagt dit maatwerk om bijvoorbeeld onder een schuin dak optimaal de ruimte te  benutten. Daarom gaan wij verder dan enkel het maken van keukens en kan u bij ons in Sint-Gillis-Waas ook uw kasten op maat laten uitvoeren.

Interesse in kasten op maat?

✔ Ontwerp door interieurarchitect

✔ Eigen atelier

✔ Zowel keukens als interieur

Laat uw kasten op maat maken bij ons in Sint-Gillis-Waas

Bent u op zoek naar iets anders dan een keuken in Sint-Gillis-Waas? Wij zijn niet enkel uw keukenzaak, maar werken ook totaalprojecten tot in de puntjes uit. Dit zijn naast keukens ook interieurs, kantoor- en winkelinrichtingen, balies, en natuurlijk kasten op maat die wij bij ons in Sint-Gillis-Waas ontwerpen. We zijn van een keukenzaak uitgegroeid tot een bloeiend interieur- en keukenbedrijf. Wanneer wij op maat werken, zowel voor uw kasten als bij andere projecten, werken we steeds met vakkundige mensen in ons atelier in Sint-Gillis-Waas. Zij werken met duurzame materialen en zijn secuur in hun werk. Zo krijgt u een nauwkeurig afgewerkt eindresultaat.

Hangende kast | Eurosun Keukens

Kom langs in onze showroom

Wij doen er alles aan om een goed resultaat te verwezenlijken. Want wanneer u blij bent, dan zijn wij ook tevreden. Of het nu om een keuken op maat of een kast op maat gaat, wij willen graag het goede woord verspreiden vanuit Sint-Gillis-Waas en dat kan enkel met perfect uitgevoerd werk. Dus kom vandaag nog langs in onze showroom om uw kasten op maat te bestellen. Heeft u bijkomende vragen? Dan kan u ons altijd een e-mail sturen naar info@eurosunkeukens.be of telefonisch contacteren op het nummer +32 3 770 52 06.

bottom of page