top of page
Model - keuken 2 laag .jpg

Een keuken op maat in regio Sint-Niklaas

Eurosun Keukens & Interieur is hét bedrijf om uw keuken op maat te laten maken in Sint-Gillis-Waas, tegen Sint-Niklaas. We zijn gespecialiseerd in het maatwerk van onze keukens en voeren onze projecten uit vanaf ons atelier in Sint-Gillis-Waas tot Sint-Niklaas en de omliggende regio’s.

Interesse in een keuken op maat?

✔ Ontwerp door interieurarchitect

✔ Eigen atelier

✔ Zowel keukens als interieur

Uw keuken op maat bij ons in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas

In onze showroom in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas, bespreekt u met een van onze interieurarchitecten voor welke stijl van maatwerk keukens u wilt gaan en wat uw wensen zijn, zodat wij uw keuken volledig op  maat kunnen laten maken door onze vakkundige keukenbouwers. Onze interieurarchitecten denken creatief mee en volgen uw dossier van A tot Z verder op. Zo is Eurosun Keukens & Interieur niet enkel het ideale bedrijf om uw keuken op maat te laten maken, maar zijn wij ook uw partner in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas, voor de totaalrennovatie van uw keuken, maatwerk interieur, badkamer, kasten op maat enzovoort.

Houten keuken | Eurosun Keukens
Houten keuken | Eurosun Keukens

Een stijl die bij u past

We hebben voor iedereen een stijl die bij hem of haar past in één van onze drie facetten; landelijk, modern en functioneel. Dit zowel voor wanneer u voor maatwerk voor een interieurproject gaat als voor uw keukens in de regio’s Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas en omstreken.

Opteert u voor maatwerk in een landelijke stijl voor uw keuken in Sint-Gillis-Waas of Sint-Niklaas om een duurzaam en tijdloos nostalgische sfeer te creëren? Of gaat uw voorkeur eerder uit naar het stijlvolle strakke design van een moderne keuken? U kan uw keuken bij ons in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas op maat laten maken.

Wilt u een afspraak maken?

Ons maatwerk gaat verder dan keukens

Bij Eurosun Keukens & Interieur in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas, gaat maatwerk verder dan enkel uw keuken op maat laten maken. Binnen het concept ‘functioneel’ creëren we doordachte inrichtingen van kantoorruimtes, artsenpraktijken, winkelinrichtingen en balies. Wij werken ook samen met professionelen om doorheen al hun projecten een feilloos traject tot perfect afgewerkte resultaten te brengen.

Bureau | Eurosun Keukens

Opteer voor een maatwerk keuken

Wanneer u opteert om uw keuken op maat te laten maken om deze helemaal in de stijl te krijgen die bij uw woning in Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas of omstreken past, dan zit u bij ons goed. Want wij laten onze maatwerk keukens maken door onze keukenbouwers in ons eigen atelier dat gelegen is in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas. Dus wilt u graag een uniek ontwerp voor uw droomkeuken dat geplaatst en afgewerkt wordt door onze ervaren monteurs? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas, om samen met onze interieurarchitecten een keuken op maat te laten maken, want maatwerk in keukens is ons vakmanschap! Contacteer ons telefonisch op +32 3 770 52 06 of stuur een e-mail naar info@eurosunkeukens.be wanneer wij u kunnen helpen bij een vraag. Je kan ook steeds het contactformulier invullen.

bottom of page