top of page
Model - keuken 2 laag .jpg

Keukenbouwer in Sint-Gillis-Waas

Bent u op zoek naar een keukenbouwer en keukeninstallateur in Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas of elders in het Waasland? Dan zijn wij degene die u zoekt. Bij Eurosun Keukens & Interieur werken we met echte vakmannen die jarenlange ervaring hebben en met zorg uw keuken volledig naar wens bouwen en komen installeren.

Interesse in een keuken op maat?

✔ Ontwerp door interieurarchitect

✔ Eigen atelier

✔ Zowel keukens als interieur

Wij zijn uw keukenbouwer in Sint-Gillis-Waas

Eurosun Keukens & Interieur is een keuken- en interieurbedrijf dat uw keukens op maat, alsook interieurs en kasten op maat maakt. In ons atelier in Sint-Gillis-Waas werkt een keukenbouwer met professionaliteit aan uw keuken om vervolgens door de keukeninstallateur gemonteerd te worden in uw woning in Sint-Niklaas of omstreken. Ons team is een geheel van ervaren monteurs dat uw keuken monteert alsof het om hun eigen keuken gaat. Wij zijn pas tevreden wanneer dat u dat ook bent.

Keuken op maat | Eurosun Keukens
Interieur keuken | Eurosun Keukens

Onze interieurarchitect ontwerpt uw keuken

Wanneer u uw keuken in Sint-Gillis-Waas wilt laten ontwerpen, zit een van onze interieurarchitecten met u samen om een model te ontwikkelen waar u gelukkig van wordt. Zij denken met u mee in het creatieve proces dat voorafgaat aan het werk van de keukenbouwer en keukeninstallateur, dat zij later in ons atelier in Sint-Gillis-Waas, naast Sint-Niklaas, voltooien. De interieurarchitect volgt uw dossier van a tot z op. Zo zijn we zeker dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Wilt u een afspraak maken?

Na het ontwerp

Zodra u zeker bent van uw stuk begint onze keukenbouwer in ons atelier in Sint-Gillis-Waas uw keuken te bouwen, die vervolgens door onze keukeninstallateur in uw woning in bijvoorbeeld Sint-Niklaas of elders in het Waasland geplaatst wordt. Dit steeds met de grootste zorg, van start tot afwerking. Wilt u verder gaan dan enkel een op maat gemaakte keuken? Weet dan dat wij naast keukens ook interieurs creëren. Ook na de plaatsing van uw keuken blijven wij instaan voor de nazorg. Ondervindt u een probleem of is er iets onduidelijk, dan zijn wij er voor u.

Keuken op maat | Eurosun Keukens

Kom langs in onze showroom

Heeft u besloten uw keuken door ons in Sint-Gillis-Waas, tegen Sint-Niklaas, te laten ontwerpen en door onze keukenbouwer uit te laten voeren en te laten monteren door onze keukeninstallateur? Dat horen wij graag! Wij staan u graag bij vanaf de eerste ontmoeting tot het afgewerkte totaalplaatje. Kom dus vandaag nog langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op via het nummer +32 3 770 52 06 om uw vragen te stellen. Je kan ook een e-mail sturen naar info@eurosunkeukens.be of het contactformulier invullen.

bottom of page