top of page
Model - keuken 2 laag .jpg

Keukenzaak in Sint-Gillis-Waas

Eurosun Keukens & Interieur, een keukenzaak gelegen in Sint-Gillis-Waas, tegen Sint-Niklaas,  is dé keukenexpert die totaaloplossingen op maat aanbiedt. Onze keukenzaak heeft een eigen toonzaal waar onze keukens tentoongesteld staan, zodat u samen met een keukenexpert uit ons team in Sint-Gillis-Waas uw droomkeuken kan uitwerken voor uw woning in bijvoorbeeld Sint-Niklaas.

Interesse in een keuken op maat?

✔ Ontwerp door interieurarchitect

✔ Eigen atelier

✔ Zowel keukens als interieur

Vakmanschap in onze keukenzaak in Sint-Gillis-Waas

In Sint-Gillis-Waas hebben we een sterk team in onze keukenzaak dat u van het ontwerp tot de uitvoering bijstaat doorheen heel Waasland, waaronder Sint-Niklaas. Zowel in de showroom wanneer u het interieur van uw keuken aan het bepalen bent als in ons atelier waar de keukenbouwer uw keuken maakt is er steeds een keukenexpert met uw project voor in Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas of omstreken bezig. Welke stijl u ook verkiest, modern, landelijk of functioneel, wij ontwerpen de keuken naar uw dromen, wensen en noden. Vanaf de eerste ontmoeting in onze interieur- en keukenzaak in Sint-Gillis-Waas, bij Sint-Niklaas, tot de allerlaatste afwerking van de details zijn wij de keukenexpert waar u op kan vertrouwen. Zelfs voor de nazorg blijven wij steeds aan uw zijde.

Keuken op maat | Eurosun Keuken
Keuken op maat | Eursun Keukens

Wij garanderen kwaliteit

Door de jarenlange ervaring die onze keukenzaak in Sint-Gillis-Waas, tegen Sint-Niklaas, heeft opgebouwd, staan wij garant voor de kwaliteit van uw keuken en interieur. Elke keukenexpert bij ons in het Waasland, waaronder Sint Gillis-Waas en Sint-Niklaas, die ons team vertegenwoordigt heeft een passie voor onze producten, verleent  goede service en investeert in de kennis van nieuwe technologieën. Zo kunnen wij als keukenzaak zorgen dat u kwaliteit ervaart van Sint-Gillis-Waas tot Sint-Niklaas en omstreken dankzij het werk van een keukenexpert. Naast keukens en interieurs zijn wij ook het bedrijf dat uw kasten op maat ontwikkelt.

Wilt u een afspraak maken?

Kies ervoor om uw droomkeuken door ons te laten ontwerpen

Bent u in Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas of omstreken op zoek naar een keukenzaak waar de keuken van uw dromen wordt ontworpen en uitgevoerd door een keukenexpert? Dan bent u bij Eurosun Keukens & Interieur op de juiste plek. Wij ontwerpen en voeren de keuken uit in de stijl die bij u past. Kom bij ons langs in onze showroom! Wilt u iets vragen of heeft u een opmerking? Bel dan naar +32 3 770 52 06 of e-mail naar info@eurosunkeukens.be. Je kan ook contact opnemen door het contactformulier in te vullen.

bottom of page